01 آذر 1401

فروش مال غیر و تبعات آن

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده یک واحد آپارتمان نیمه ساز از سازنده خریده ام و یک سال است پس از پیگیری در تاخیر تحویل متوجه شدم واحد ما رو به سه نفر فروخته اند من نفر سوم هستم در تاریخ قراردادها
با تحقیق و برسی متوجه شدم ایشان فروش مال غیر انجام داده خواستم شکایت کنم ولی سازنده وعده داده که راضیت میکنم ک برای نفر دوم که قبل از من متوجه شده بود یک واحد آپارتمان خریده و تحویل داده ولی برای من امروز و فردا میکنه و به گفته خودش کلاهبرداری نکرده از پول ما استفاده کرده و پمپ بنزین خریده
الان من اگر شکایت کنم چقدر زمان میبره تا به پولم برسم میترسم فراری بشه چون گفت بیشتر واحد ها رو به دو یا سه نفر فروخته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از دو راه حقوقی و کیفری قابل پیگیری است میتونین قبل از شکایت کیفری باتوجه به سندی که در دست دارین دادخواست حقوقی بدین توقیف مال انجام بدین که خیالتون راحت شه