01 آذر 1401

تفسیر دادنامه صادره....

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یع شکایت کرده بودیم ی شهری در مورد خیانت در امانت،پیگیری کردیم تعدادی از کالاهامون تو تعزیرات تهران گرفته بودن،نامه نیابت زدیم ب دادگاه اون ناحیه تهران،۲ روز پیش تو روند پرونده زده بود دستور قضایی برای رسیدگی ب مفاد پرونده صادر شد
دیروز دادنامه اومد برای من ۳ کلمه نوشته بود عدم وصول پاسخ
این یعنی چی عدم وصول پاسخ ؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی به احتمال زیاد اشتباه دفتر شعبه بوده است. بهرحال جهت اطلاع دقیق از دفتر شعبه پیگیری نمائید. موفق باشید