02 آذر 1401

سوال در خصوص استرداد ماشین و شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | سرقت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ماشین 206دارم که بردمش برای تعمیر تعمیرات انجام شد و تقریبا 5تومان بهش دادم درحالیکه ار اول هم گفته بود هزینه اش 5تومانه! موقع تحویل ماشین گفتم حسابمون درسته گفتش آره ولی فاکتورش رو بعدا برات میفرستم بعد چند روز فاکتور فرستتاد که هنوز5تومان بدهکارم بردمش لوازم یدکی دیدم پمپ روغن که قیمتش 350تومانه رو زده دوملیون و 700 و چندتا مورد دیگه دوسه بار رفتم سراغش ولی هی گفت درستش میکنم اشتباه شده و گذشت تا پریشب که یکدفعه ریختن سرم که ماشینت رو میبریم تا پولت رو بدی! حالا ماشینم دست اونهاست البته میشناسمشون و آشنا هستن! خواستم وکیل بگیرم ی آشنایی دارم گفت برای وکالت باید اول چهارتومان بریزی به حسابم حالا موندم چیکار کنم! خواستم هم بپرسم هزینه وکیل چقدره هم در این مورد راهنمایی بگیرم که چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ حسب توضیحات شما موضوع ب دو طریق کیفری و حقوقی قابل طرح و پیگیری هست میتوانید شکایت کیفری سرقت مطرح نمایید با شکواییه مربوطه و نیز دعوای حقوقی استرداد خودرو مطرح کنید با دادخواست (مورد اول پیشنهاد می‌شود) در خصوص حق الوکاله نیز کاملا توافقی و اصولا معیار آن مبلغ و میزان خواسته شما در دعواست.مبلغ مذکور معقول هست لیکن برای تنظیم قرارداد وکالت بهتر است با متخصص دیگری مشورت نمایید موید باشید