02 آذر 1401

اشتباه در هدف در خصوص قتل

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
شخصی به قصد کشت میخواسته به عموش شلیک کنه، اما تیر به شخص دیگری برخورد کرد و اون فرد فوت کرد.
این قتل غیر عمد هست درسته؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بله مطابق ماده‌ 296 قانون مجازات اسلامی : در مواردی که کسی قصد تیراندازی به کسی یا شیئی یا حیوانی را داشته باشد و تیر او به انسان بی‌گناه دیگری اصابت کند عمل او خطای محض محسوب می‌شود.و قتل غیر عمد است .