04 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص توبه در حمل مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
الهه پدیدار
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من ۳۲ماه زندان برای نگهداری گراس دارم و الان با پابند بیرونم الان پنج ماه از زندانیم میگذره توبه نامه بدم مورد قبول میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام کاربر گرامی در خصوص موضوع مطروحه... جرم نگهداری و خرید و فروش گراس، بسته به میزان مواد، حبس ، شلاق و جزای نقدی است . قانونگذار قانونی وضع ننموده که در صورت ارتکاب جرم اینچنینی بشود محکومیت زندان و شلاق صادره احکام را با توبه منتفی نمود.. در صورت لزوم و با دارا بودن شرایط قانونی، تنها می توانید تقاضای تخفیف مجازات صادره را بخواهید..