05 آذر 1401

قصور پزشکی و محکومیت

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده توسط پزشگ زنانی دچار نقص عضو شدم ودوبار محکوم شده ولی هر دو بار اعتراض زده والان پرونده رفته تهران ایا ممکن هست به نفع پزشگ رای صادر شود

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی چنانچه نظریه پزشکی قانونی و رای دادگاه مبنی بر اثبات قصور ایشان بوده و حکم صادر شده قطعا رای مورد نظر در دیوانعالی هم تایید شده و ایشان محکوم به پرداخت دیه می گردند