06 آذر 1401

سرقت، ضرب و جرح عمدی و...

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام کارت معافیت بنده دزد زد از داخل ماشین ب پلیس گفتم اومد صورت جلسه هم کرد ولی یادم نبود بگم کارت معافیت سرقت شده ۲ماه بعد دیدم نیستش رفتم المثنی گرفتم ولی امروز توی ثنا کلی دادخواست اومده و که درگیری مسلحانه، ایجاد صرب و مجروحی و اینکه استان شاهرود گلستان و بوشهر شکایت کردن و میخوام بدونم بار سنگینی وجود دارد آیا؟ با اینکه من شکایت کردم پرونده ام داخل کلانتری هست و ب سرهنگ هم گفتم کارت معافیت گم شده اگر ازش سواستفاده کرده باشه قبلا چیکارکنم من تازه فهمیدم و مهرماه المثنی شد گفت هیچ مشکلی نیست نترس ایا ایشون درست گفتن الان سامانه ثنا بنده ک کلی شکایت هست اتفاق بد میوفته برای من؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی احتمال طرح شکایت علیه شما بدین نحو به صرف سرقت کارت معافیت شما بعید می باشد در صورت احضاریه حتما حضوری مراجعه و پیگیری نمایید. البته احتمال وقوع جرایم مزبور بوسیله خودرو و طرح شکایت بواسطه پلاک خودرو نیز می باشد که در این صورت جای نگرانی نیست در صورت ابلاغ حضور صورتجلسه و مدارک اعلام سرقت خودرو را همراه داشته باشید. موفق باشید