06 آذر 1401

فروش مال غیر و مشکلات بوجود امده

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی رو با مبایعه نامه که کد رهگیری داره از یه فروشنده گرفتم و در انجا سکونت دارم گویا قبل از بنده، فروشنده از یه خانم پول ربوی میگیره که جهت تضمین سود پولش این ملک رو به صورت صوری به خانم میفروشه سپس خانم بعد از چند ماه جهت گرفتن سود پولش ملک رو دوباره به صورت صوری به خود فروشنده میفروشه و مشکلی بینشون بوجود میاد و خانم رباخوار الان طبق قرار داد،ملک رو میخواد کارمان به دادگاه کشیده و فروشنده در دادگاه اقرار کتبی کرده که معاملشون ربوی بوده و خانم رباخوار نیز قبلا شکایت کیفری از فروشنده مبنی بر فروش مال غیر کرده بوده که رفته دادگاه و به فروشنده رضایت کتبی داده ضمن اینکه دادگاه نیز اعلام کرده که ادله کافی بر فروش مال غیر مشاهده نشدسوال بنده اینه ایا اقرار فروشنده به معامله ربوی میتونه در دادگاه به نفع بنده باشه و منو از این مشکل نجات بده؟ توضیح مهم ، ثمن معامله در قرار داد خرید
۳۳۰ میلیون نوشته شده ولی عملا مبایعه نامه نشون دهنده اینه که ۱۵۰ میلون بینشون ردو بدل شده نه ۳۳۰ میلیون و جالب اینکه بعد از چند ماه رباخوار همین ملک رو به همان فروشنده به قیمت ۲۲۰ میلیون میفروشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به توضیحات جنابعالی یک بار توسط فروشنده شما فروخته شده و یکبار خریداری شده است پس اگر مبایعه نامه داشته باشند بنفع جنابعالی خواهد شد