07 آذر 1401

قاچاق کالای غیر مجاز

دسته بندی : تعزیرات | قاچاق کالا و ارز
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی خدمت وکلای محترم
متهم به حمل کالای قاچاق اعم از یکدستگاه ال سی دی و هشت حلقه لاستیک سواری و ۱۲۰ عدد باطری ۱۲ امپر شدم ۷۲۰۰۰۰۰۰میلیون تومان جریمه شدم وماشین ۲۸۰۰۰۰۰۰۰میلیون جریمه شده جمع ۳۵۰۰۰۰۰۰۰میلیون تومان جریمه شدم فقط بیست روز وقت دارم راهنمای بفرماید ممنون متشکرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما می توانید با معرفی صاحب بار از دادگاه تقاضای تخفیف به جهت همکاری با محاکم نمایید موفق باشید