07 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص حبس تعزیری و مجازات

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
قاضی به من حکم پنج سال و دوماه حبس تعزیری و ۴۰ ضربه شلاق تعزیری داده
الان من باید زندان بروم
تعزیری یعنی اگه یه جرم دیگه انجام بدم این جرم را باید بکشم یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ منظور از تعزیر مجازاتی هست ک شارع مقدس آنرا معین نکرده است و دادگاه وفق قانون مجازاتی را حسب جرم و شرایط ان در نظر می‌گیرد مجازات های تعزیری مذکور اعم از حبس و شلاق را می‌بایست متحمل شوید مجازاتی ک مدنظر شماست تعلیقی هست نه تعزیری در حبس تعلیقی شخص در مدت تعلیق نباید جرمی مرتکب گردد و با تعزیری تفاوت دارد موید باشید