08 آذر 1401

آیا در صورت محکومیت ممنوع الورود هستند

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
شخصی که در ترکیه زندگی میکند سال 98 کارتش رو در اختیار کسی گذاشت و بدون اطلاع ایشون از کارت استفاده کردن.از طریق این کارت از حساب 5 نفر برداشت شد.این 5 نفر شکایت کردن و سال 1400 حکم اومده. متاسفانه کل مبلغ رو نمی‌دونیم.حالا ایشون میخوان به ایران برگردند .ممنوع ورود هستن؟ در پرونده ثنا ایشون حکم فقط برای ۵ نفر اومده، ممکنه محکومیت دولتی هم شاملشون بشه ولی در ثنا دیده نشه؟ بنا به دلایلی به هیچ عنوان نمی‌توانند ثنا رو چک کنند و ما از طریقی فقط تونستیم پرونده ایشون رو ببینیم اونم در حد اینکه چند شاکی دارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی خیر ممنوع الورود نمی باشند ولیکن در صورت صدور حکم محکومیت امکان جلب ایشان می باشند. کلیه پرونده ها اعم از شاکی خصوصی و یا دولتی در ثنا قابل مشاهده است موفق باشید