08 آذر 1401

شکایت توهید و تهدید به قتل

دسته بندی : کیفری | توهین
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من بدون قصد درگیری رفتم تا با شخصی که الان شاکی هستش گفت وگو کنم که این شخص من رو گرفت و نذاشت برم و یک سبلی به من زد و چاقو کشید روم منم یه تیکه فنر فلزی داشتم که در اورد برای دفاع احتمالی . حالا ابلاغیه اومده با این مضمون:دفاع از اتهام انتسابی توهین و تهدید به قتل.درصورتی که من‌تهدید به قتل نکردم اون طرف یه شاهد داره منم شاهد دارم.ولی به اشتباه توی شورای حل اختلاف نوشتم که این شخص جلوی من رو گرفته میخوام تو دادسرا راستش رو بگم(همون موضوع اصلی) حالا وضعیت پرونده از نظر شما چجوریه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام و احترام کاربر گرامی در جلسه رسیدگی دفاعیات خود را بیان نموده و شهود را معرفی کنید و چنانچه دوربین مدار بسته در محل نصب است به آن استناد نمایید در غیر اینصورت محکوم می شوید .