08 آذر 1401

طرح شکایت تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام من صاحب مغازه ای هستم که سند ندارد و در اون منطقه فقط قولنامه ای است این مغازه رو حدود 20 ساله که دادم به برادرم کار کنه و هیچ رسید و امضایی هم ازش نگرفتم حتی اجاره ام نگرفتم الان میخوام مغازه رو تخلیه کنه و به من بده ولی اون تخلیه نمیکنه و تحویل نمیده میخوام بصورت کدخدامنشانه برم و تحویل بگیرم و یه مبلغ ناچیزی هم بدم به نظر شما در متن کاغذ چه چیزی بنویسم و به چه صورت باشه امضا کنه که بعدا هیچ گونه ادعایی نداشته باشه و اگر هم شکایت کنه با وجود این متن و امضایی که انجام داده دادگاه رای رو محکم و فقط به بنده بده
با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی اگر قولنامه در خصوص ملک دارید می توانید به صورت قانونی شکایت تصرف عدوانی به طرفیت ایشان مطرح نمایید و از طریق استشهادیه محلی این امر را اثبات نمایید و چنانچه قصد صلح و سازش دارید می توانید از طریق شورای حل اختلاف این امر را انجام دهید و چنانچه طرف دعوی هم توافق نماید گزارش اصلاحی صادر شده و قابل اجرا می باشد .