08 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص مهلت جرح شهود

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من قبلا دعوا داشتم ! دیروز دادگاه تشکیل شد . طرف مقابل روی شاهدان من اعتراض کذاشته ! اعتراض به شهاد شهود ! منم میخوام لایحه تنظیم کنم و به شاهدانش اعتراض کنم . چند روز بعد از دادگاه فرصت دارم تنظیم لایحه کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی مدت زمان جرح و تعدیل شهود بر طبق قانون باید قبل از شهادت تعیین شود ،ولیکن اگر بعد از شهادت شهود مواردی برای جرح شهود وجود داشته باشد، می توانید باز هم ایراد جرح مطرح نمایید که در این حالت باید تا پیش از صدور حکم به آن رسیدگی شود ،واگرشاهد از سوی دادگاه رد شود و یا طرف مقابل ادعا کند، مثل طرف مقابل شما که ادعا نموده است شاهدان شما موارد جرح و تعدیل را دارند ، شما که شاهد را معرفی نموده اید می توانید دلایل خود را برای اثبات صلاحیت شاهد به دادگاه ارائه نمایید و دادگاه به آن رسیدگی می کند. و همچنین به موجب تبصره ماده ۲۳۴ قانون آیین دادرسی مدنی در خصوص مهلت جرح گواه، این امکان وجود دارد که شما برای جرح گواه از دادگاه تقاضای مهلت نمایید ،که در این صورت دادگاه حداکثر برای مدت یک هفته به شما مهلت می دهد. موفق و سربلند باشید