08 آذر 1401

حضور شهود در دادسرا جهت ادای شهادت

دسته بندی : کیفری | افترا
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده خانم هستم از یک مرد همسایه شکایت توهین و افترا کرده ام به دادسرا ارجاع داده شده و فردا آخرین مهلت ارائه ی ادله و شواهد هست تا الان هم حضوری نداشته ام شواهد فعلا در شهری دیگر هستند و برای فردا نمیتوانند حاضر شوند آیا می‌توان حضور آنها را به تعویق انداخت و اقوام نزدیک مثل بردار یا برادر زن جزو شاهد محسوب می‌شوند یا خیر با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز چنانچه اقوام شما از این موضوع اطلاع کامل دارند و در جریان دعوی بوده اند می توانند در دادسرا برای ادای شهادت حاضر گردند .