09 آذر 1401

سو استفاده از کارت دیگری

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من خواستگاری داشتم که شهر دیگه ای بود
1 بار اومد شهر ما برای دیدنم
دفعه بعد من رفتم دیدنش
داخل مغازه اش من میخواستم خرید کنم و کارت بکشم
که اجازه نداد و کارتم رو گرفت
بعد رفتیم ناهار و عصرش هم من برگشتم
و کارتم جا موند پیشش
بعد از اون هر دفعه زنگ میزدیم به شوخی میگفت رمز کارتت چند بود و از کارتم پول برنداریا
منم چند باری برداشت کردم توی حرفامون و به شوخی بهش میگفتم
از 2 میلیونی که توی کا ت بود من کلا 500 برداشتم
1 بار عکس برام فرستاد وگفت ازت ناراحتم چرا موجودی 600 تومنه؟؟!!
منم رفتم پرینت حساب گرفتم دیدم از کارتم خرید میکرده و چندین باررر موجودی گرفته از کارتم
بعد که بهش گفتم تازه ناراحت شد و باهام قهر کرد که تو برای پول جواب منو نمیدی و برای خودم متاسفم!!
بعدم بهم پیام داد 500 برات واریز کردم
ولی هیچ وقت به حسابم نیومد
حالا من خیلی مستاصل هستم و نمیدونم چکار کنم
و حتی چطور بگم پولمو برگردونه
به منمیگه خیلی خسیسی
ممنون از شما

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر گرامی شما چون با میل و اراده خودتان کارت را در اختیار ایشان قرار دادید بزه رخ داده مصداق تحصیل مال از طریق نامشروع یا اینکه خیانت در امانت می باشد شما میتوانید اظهارنامه ای مبنی بر مسترد نمودن وجوهی که از کارت شما برداشت شده تنظیم و به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تقدیم نمایید.و کارت خود را نیز بسوزانید تا مورد سواستفاده قرار نگیرد .