09 آذر 1401

ابطال معامله به جهت بیسوادی و..

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و خسته نباشید،من یک خانم پنجاه ساله هستم،پدرم یک سال و نیم هست که فوت کرده و بجز خانه در تبریز،یک باغ در روستا داره که دوتا برادرام از بی سوادی پدرم استفاده کرده اند و قبل از فوتش ایشان رو به یک بنگاه برده اند و یک قولنامه تنظیم کرده اند که این باغ را به مبلغ پنجاه میلیون تومان ازش خریده اند و وجهش رو نقدا داده اند،در حالیکه یک تومان هم به اون خدابیامرز ندادن،میشه راهنمایی ام کنید که میشه ازشون شکایت کرد و احقاق حق کرد،و اگه میشه چطوری و با چه عنوانی ازشون شکایت کنیم،ممنون وسواس🙏🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی متاسفانه بی سوادی دلیل بر بطلان معامله نمیباشد و صرفا در صورت ارائه ادله مبنی بر عدم پرداخت ثمن می توانید دادخواست مطالبه وجه 50تومان مطرح نمایید. موفق باشید