09 آذر 1401

ضرب و شتم و اثبات ادعا

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من پدرم سکته مغزی کرده فردموردنظر که وکالت ازصاحب خاته داردبی دلیل به پدرم ومن حمله کرده ولی هیچ شاهدی ندارم و هیج دوربین ویا پیامکی آیا شکایت به جایی میرسه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی امکان طرح شکایت می باشد ولیکن اثبات ادعا و ارائه ادله بر عهده مدعی می باشد در صورت عدم ارائه ادله قرار منع تعقیب صادر میگردد. موفق باشید