09 آذر 1401

تقاضای صدور حکم آزادی مشروط

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
پدرم محکوم به ۱۰ سال حبس به جرم آدم ربائی شده الان ⅓ از حبس را متحمل شده و درخواست آزادی مشروط کرده و قاضی ناظر در زندان با درخواست او موافقت کرده
قدم بعدی ما چیست و باید چه مراحلی را طی کنیم؟
چه چیزهایی میتواند مانع استفاده از آزادی مشروط برای پدرم شود؟
پدرم یک پرونده ی حقوقی دیگر مبنا بر محکومیت پرداخت مهریه به زنش هست به تعداد ۱۲ سکه
آیا این مورد میتواند مشکلی در استفاده از آزادی مشروط داشته باشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی به محض صدور حکم آزادی مشروط توسط دادگاه و اطلاع به اجرای احکام مجرم بلافاصله آزاد می گردد و در این مدت ۱ تا ۵ سال می بایست به دستورات دادگاه عمل نموده و چنانچه مرتکب هریک از جرایم عمدی شود آزادی مشروط لغو شده و باقی مدت محکومیت اجرا می گردد و چنانچه در مدت معین دستورات دادگاه را انجام دهد حکم آزادی او قطعی می گردد و پرونده حقوقی که محکوم‌ به پرداخت مهریه شده به این موضوع ارتباطی ندارد