تخریب - شکایت کیفری - تصرف عدوانی

دسته بندی : کیفری | تخریب
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه باغچه ۴ دیواری قولنامه ای خریدم با یه بنا نیمه کاره . ۱ ماهم هست که تحویل بنده هست . مبایعه نامه کد رهگیری هم دارم.ثمن معامله هم خودرو دادم سندشو زدم به نامش . اما از اون موقع مزاحمت ایجاد میکنه و پول اضافه میخواد همش میگه ارزون فروختم در صورتی که قیمت منطقه مشخص هست. ادم درستی نیست و یه جورایی خلافکار و ادمایی هستن که بدون اجازه وارد املاک بقیه میشن و تصرف میکنن . دیروز رفتم دیدم ۲ نفر از دوستاش قفلو شکوندن رفتن داخل ملک. که پلیس اوردم. امروز هم خودش زنگ زده بود میگفت من ملکو میگیرم ازت روزی ۳۰ تا قفل هم بزنی همرو میشکونم. شما به من بگید چیکار کنم با این ادم چه شکایتی کنم؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام با عنایت به مطالب که بیان کردین شما می‌بایست علیه ایشان شکایت کیفری تخریب اقامه نمایید.