سوء استفاده از شماره تلفن دیگران ؟؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ظاهرا یک شخصی حدودا یکی دو ماه هستش که به رستوران و ارایشگاه میره و خدمات میگیره و پول رو پرداخت نمیکنه. شماره ی من رو به عنوان شماره ی خودش به اونجا میده و میگه بعدا پرداخت میکنه و محل رو ترک میکنه وقتی خبری از پرداخت نمی شه از اون مراکز با من تماس میگیرن و یک فامیلی مشترکی رو میگن . یعنی این خانم دزدی میکنه و جای شماره ی خودش هم شماره ی من رو میده. من اصلا شخصی رو به این فامیلی نمیشناسم. میخواستم ببینم باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در فرض سوال نیاز نیست شما اقدامی نمایید در صورت شکایت افراد با ارایه کارت ملی و انکار هر گونه سو استفاده از خود دفاع کنید