10 آذر 1401

تفسیر دادنامه صادره...

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده تصادفی داشتم که حکمش صادر شده
منتهی یک بخش از حکم رو متوجه نشدم
دو درصد دیه کامله بابت ساییدگی کف دست چپ و سه محل از پشت دست چپ هر یک حارصه
منظور اینه که کلا دو درصد بابت تمام این جراحاتی که نوشته شده، یا اینکه بابت هر کدام دو درصد ؟
اون «هر یک حارصه» که در انتهای جمله اومده به چه منظوره؟
ممنونم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی بله دو در صد بابت جراحات مزبور دیه تعیین گشته و عبارت "هریک حارصه" نوع جراحات پشت دست را مشخص می نماید. موفق باشید