10 آذر 1401

وصول سفته و واهمه از فیلمی ک در دست صادر کننده هست

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من بایه اقایی رفیق وشریک شدم در شراکت ۱۰ میلیون سفته از ایشون دارم که چندماه از وصول اون گذشته.در زمینه رفاقت ایشون از من فیلمی دارن که میترسم بخاطر همین فیلم پولمو وصول کنم چکارباید بکنم لطفا راهنماییم کنید.تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ متاسفانه اشاره نکردید ک این فیلمی ک در ید ایشان هست موضوعی مرتبط با سفته هست یا فیلمی نامرتبط ک در صورت وصول سفته اقدام ب انتشار و هتک حیثیت از طریق آن کند اگر مورد اول صحیح هست برای بررسی موضوع لزوما نیاز ب مشورت با احدی از متخصصین دارید ک مصلحت سنجیده و راهکار ارائه شود لیکن اگر مورد دوم و بحث هتک حیثیت مطرح باشد برای مطالبه وجه سفته بدون واهمه طرح دعوا کنید چرا که هرگونه تهدید و یا انتشار فیلم و هتک حیثیت مستقلا قابل شکایت هست و با وجود وصف کیفری مجازات قانونی خواهد داشت بنابر این ب صلاح نیست ک با ترس از یک مورد خود را از احقاق حق محروم نمایید موید باشید