10 آذر 1401

دلیل رد دعوا بعلت عدم پرداخت خسارت احتمالی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
دادخواست مطالبه خسارت با تاییدیه کارشناس داده بودم دا دگاه هم کاملا به نفع من طی شد با مدارکی که داشتم فقط مبلغ خسارت احتمالی را واریز نکرده بودم امروز رای صادر شده رد درخواست زده و نوشته رای اصداری قطعی میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

دلیل رد ب علت عدم پرداخت خسارت احتمالی یا همون تامین خواسته است که خواهان اگر در مهلت قانونی پرداخت نکند با رد مواجه میشود و قابل اعتراض نیست