11 آذر 1401

تصادف منجرب صدمه بدنی

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من در حال عبور از خیابانی که هیچ خط کشی و یا پلی برای عبور عابر پیاده نداشت، بودم، که یه ماشین با سرعت خیلی آروم به پام برخورد کرد، لاستیک روی قوزک پای من چرخید و موجب زخم و کبودی و تورم پام شد، راننده که خانم بودن اقدام به فرار کردن، من سعی کردم از شیشه ماشین سوییچ رو دربیارم که چند ضربه به قسمت گیجگاه سرم وارد کر د و تمام دستم رو که سوییچ داشتم باهاش میکندم چنگ انداخت و خونی کرد، از طرف دیگه هم چند ضربه محکم به سمت کلیه و کمر سمت چپم وارد کرد، وقتی سوییچ رو کندم، فک کردم دیگه فرار نمیکنه، اومدم کنار ماشین که با زاپاس فرار کرد،
وقتی بیمارستان رفتم فقط از من پرسیدن ماشین به کجات برخورد کرده، که من پام رو گفتم ولی از ضربه به سر و کمر و زخم شدن دستم چیزی نگفتم،
میخاستم ازتون یه راهنمایی بگیرم که آیا برای این موارد میتونم اقدام کنم البته ظاهرا کمر من از قبل هم دیسک داشته ولی توی عکس گفته جابه جایی مهره داری که من نمیدونم از قبل داشتم یا به خاطر ضربات راننده بوده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کارلر محترم میتوتنید در متن شکایت کامل موضوع را ذکر نمایید تا باتوجه به ضرب و جرح دیه مشخص شود