11 آذر 1401

معیوب بودن مبیع و فسخ معامله

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشیدمن دوروز پیش یه ماشین ازسایت دیواردیدم رفتم بازدید کنم ازماشین. فروشنده هم ماشین به اسم شاسی پلمپ و بدون مشکل فنی به بنده گفتن. گفتم که یه دور باماشین بزنیم گفتن یک سری ایرادات کوچیک داره که اونارو درست کنم بعد. منم قبول کردم و یه بیعانه دادم بهش یه قولنامه دستی بین خودمون نوشتیم و برای اطمینان من مهرمغازش رو زد روی قولنامه و امضا کرد. قرارشد کاهاش رو انجام بده بعد برم باهم کارشناسی کنیم که خودشون تماس گرفتن گفتن کارشناسی رو انجام دادن کارای ماشینم کردن. ما بریم دفترخونه وکالت بدن. رفتیم دفترخونه کارای ماشین انجام بدیم باچرب زبونی و اینکه من چندساله مغازم اینجاست و همه منو میشناسن و من نون حروم نمیخورم منو گول زد و گفت همه کارای ماشین انجام داده و هیچ ایرادی دیگه نداره. اگرم یه موقع خورده کاری داشت ببرم مغازش درست کنه. گفت برگه کارشناسی هم گرفته توی ماشینه. و کارشناسی فقط زده 3 لکه رنگ. شاسی ها پلمپ هستش. وکالت گرفتیم اومدیم پایین گفت عجله دارم باید برم. منم چون میدونستن مغازه داره قبول کردم. اومدم سوارماشین شدم دیدم برگه کارشناسی نیستش. بهش گفتم عکس برگه کارشناسی بفرست

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ را بخواهید و سپس از طریق محاکم قضایی تنفیذ فسخ اقدام نمایید