11 آذر 1401

ضرب و جرح بر فرمانده در حین خدمت

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید اگه سربازی ضمن خدمت از سر عصبانیت با پشت اسلحه به سینه فرمانده بزنه جرمش چی هس ممنون میشم جواب بدید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دوجرم مرتکب شده اید ۱- ضرب و جرح به اشخاص یا همان فرمانده ۲- ضرب و جرح نشبت به مافوق یا همان فرمانده حال باید مشخص شود علت اینکار چه بوده تا حکم مشخص شود اگر نامشروع بوده یا توهین نموده متفاوت میباشدحالت کلی مجازات توهین به فرمانده بر اساس مواد ۴۶، ۴۸ و ۴۹ قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح اعمال می‌شود. در این قوانین با توجه به نوع و میزان جرم، مجازات هایی از قبیل حبس از ۲ ماه تا یک سال و ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.