11 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص مطالبه وجه چک و مرجع ذیصلاح

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک چکی بابت فروش لپتاب از یک شخصی که در مشهد ساکن هست دریافت کردم خودم ساکن تربت حیدریه هستم میشه از دادگستری تربت اقدام کنم یا باید از مشهد اقدام کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید مطابق قانون محاکم سه حوزه صلاحیت برای رسیدگی ب دعوای مطالبه وجه چک را دارند: حوزه محل اقامت خوانده،حوزه محل صدور چک و حوزه محل صدور گواهی عدم پرداخت.بنابر این امکان ثبت دادخواست از دفاتر خدمات قضایی شهر خود را دارید لیکن صلاحیت رسیدگی ب دعوا مرتبط با سه مورد فوق الذکر خواهد بود موید باشید