11 آذر 1401

اسقاط حق ادعا در خصوص هدیه خودرو از واهب

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشیدهمسرم به عنوان کادوماشین برام خریده والان میخوام ک دراینده ایشون طلبی برای برگرداندن آن ازم نداشته باشددرکجاوچه متنی بایدتهیه کنیم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بهتر است اقرارنامه ای محضری در دفاتر اسناد رسمی از ایشان دریافت کنید ک ضمن اقرار بر هبه خودرو حق هرگونه رجوع از هبه و استرداد مال موهوبه و طرح ادعا در اینخصوص را از خود سلب و ساقط نمایند در اینصورت با اسقاط رجوع از هبه حق استرداد و ادعا در اینخصوص را نخواهند داشت.قرارداد لزوما محضری بوده و بهتر است پیش نویس آن از قبل توسط متخصص حقوقی نگارش یا تایید گردد موید باشید