11 آذر 1401

رجوع از هبه بعد از فوت متهب

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.پدر بند ه در طول حیات مادرم یک واحد آپارتمان به نام ایشون کرده بودن الان یک سالو نیم هست مادرم فوت شده وپدرم ادعا داره که این مال هبه است و به نام پدرم بر می‌گردد آیا درست است ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و عرض ادب کاربر گرامی با توجه به فوت متهب یعنی مادر هبه قابل رجوع نبوده و مالکیت به وراث منتقل می گردد .