12 آذر 1401

امکان فسخ معامله حسب توضیحات وجود دارد؟

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
زمین کشاورزی از خانومی خریدیم ب قیمت ۲۲۰میلیون تومان الان بعد از۳ماه ادعا داره ک قیمت واقعی زمین این قیمت نبوده درصورتی که قیمت اولیه زمین رو خودش پیشنهاد داده الان شکایت گرده الان حرفش میشه یا نه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید مفاد قرارداد در اینخصوص ملاک و معیار هست اگر کافه خیارات از جمله غبن فاحش ولو افحش از طرفین ساقط شده بنظر نمی‌توان کاری کرد لیکن در صورت عدم اسقاط حق فسخ اگر مغبون شده باشند در معامله ب جهت تفاوت فاحش ثمن‌ معامله و ارزش واقعی ملک،تحت شرایطی امکان فسخ معامله را خواهند داشت موید باشید