12 آذر 1401

کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر سال98 یک وام شصت میلیونی داشتم پسرخالم گفت وام رو نصف کن تاضامنات رو جورکنم گفت یکی هست ضامن میشه اما نصف مبلغ رو میگیره قسطاشم خودش میده منم قبول کردم شصت میلیون وام اومد بحسابم منم چون مهریه بدهکار بودم دوتا سی میلیون توی پوز دستگاه مغازش کشیدم چون خودم شاگردش بودم و درهمون مغازه کار میکردم بااعتماد کامل به ایشون اینکارو کردم دو روز بعد گفت سی میلیونت رو یکی دوماه میدی این بنده خداباهاش کارکنه من توی رودربایستی باهاش گفتم اشکال نداره دوماه تموم شد نداد دوسال از این ماجرا گذشت هرچی گفتم میگفت کروناست و نداره و از این حرفا بعد از دوسال و نیم با هزار التماس و خواهش سی میلیون رو از حساب خودش زد به کارت
چون از حساب خودش زد من شک کردم رفتم سراغ همون بنده خدا ایشون گفت پسرخالت بهت دروغ گفته شصت میلیون دست خودش بوده بهت نارو زده... در اون تاریخی که من وام رو گرفتم میخواستم باهاش ماشین بخرم یک پراید مدل89 دیدم گفتند 29/700 حالا میگم پولم رو باید به روز بدی بعد از دوسال و نیم میگه نـ اینطوری نیست من میتونم از طریق قانونی اقدام کنم نظر به اینکه خیانت در امانت کرده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز با توجه به مطالبی که بیان کردید جرم خیانت در امانت محقق نشده و می بایست به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع علیه ایشان شکایت نمایید که در صورت صدور حکم ‌به نفعتان ایشان ملزم به پرداخت کل مبلغ به همراه خسارات وارده در حق شما می شوند راه دیگر هم می توانید از طریق دادخواست حقوقی مطالبه وجه به استناد فیش واریزی مبلغ اصلی به همراه خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نمایید