12 آذر 1401

شکایت صدمه دیده در اثر تصادف

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.یه تصادف خیلی کوچک با موتورداشتم خداروشکرطرف چیزیش نشدجز مختصرخراشیدگی..کوفتگی(ضربه شدت نداشت سرعتم نداشتم)طرف بیمارستان رضایت داد ولی بعد چن روز اومده میگه دندون جلوش قد سر سوزنی شکسته .. درخواست 10 میلیون کرده.من میخام موتورو از پارکینگ دربیارم باید رضایت ایشون باشه؟اگه شکایت کنه موتور من گیره؟(الان یکماه گذشته بازمیتونه شکایت کنه؟میگه سفته۲۰میلیونی بده رضایت بدم برا موتورت؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم بخواهید تا طرح شکایت نماید جنابعالی باتوجه به داشتن بیمه از قاضی بخواهید تا موتور را رفع توقیف نموده و از بیمه خسارت وارده را دریافت نماید