12 آذر 1401

خیانت در امانت توسط متصدی املاک

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام درود
تقربین 3ماه پیش ما به املاک 330میلیون تومان پول دادیم یه خونه قالنامه کرد الان نه به فروشنده پول داده که خونه رو به من تحویل بده نه به خود من پول میده هر روز میرم املاکش امروز فردا میکنه من 6/21پولو براش واریز کردم الان باید چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی بدوا یک اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجوه واریزی علیه ایشان تنظیم و تقدیم نمایید و درصورت عدم پرداخت علیه ایشان دعوی با عنوان خیانت در امانت مطرح نمایید