12 آذر 1401

سوال کاربر درخصوص اخذ وام و عدم نپرداختن آن

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من از سایت لندو درخواست وام کردم و تعهداتمو انجام دادم و پیش پرداخت رو واریز کردم و با اینکه هنوز وامی دریافت نکردم یک قسط هم واریز کردم. و یک ماهه که از زمان اعطای وام گذشته و هنوز خبری از وام نیست و به بهانه های مختلف قول امروز فردا را می دهند.
برای شکایت باید چه کاری انجام بدم یا چجوری پیگیری کنم؟اصلا فایده ای داره که شکایت کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما به بانک مراجعه نمایید و گزارش دهید و مدارک اخذ وام را ضمیمه دادخواست خود نمایید و طرح دعوی مطالبه وجه و خسارت از شرکت مذکور نمایید .