13 آذر 1401

مطالبه وجه چک باتوجه به مفقودی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من درسال ۹۲ پولی را به شخصی سپردم و چک گرفتم ..به عنوان اینکه این مبلغ هرسودی داشته باشد به من پرداخت کند ..چندسال هست که هیچ سودی به من نداده و اصل پول را هم پرداخت نمی‌کند. چک را هم گم کرده ام...حالا چگونه میتوانم شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم میتواتید بدوا با ارسال اظهارنامه بخواهید طلب را پرداخت نماید درصورت امتناع مطالبه وجه طبق فیش واریزی اولیه اقانه دعوا ویا دادخواست استرداد یک فقره چک بعلت مفقودی اقدام نمایید