13 آذر 1401

ارسال پیامک جهت پیگیری پرونده کیفری

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید حدود یک ماه است از همسرم جدا شده‌ام اما ایشان از خانه ای که به نام من است نمی‌رود به پلیس ۱۱۰ زنگ زدم صورت جلسه کرد به کلانتری ارجاع داد وکلانتری به دادسرا هنوز از دادسرا SMS نیامده سریعترین کاری که می‌توانم انجام دهم چیست ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به موضوع مطروحه به دادسرا مراجعه تا تسریع در رسیدگی شود در غیر اینصورت باید ممتظر پیامک باسید