13 آذر 1401

پرداخت بدهی و رفع مسدودی حساب مدیون

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام بنده با یک نفر مشکل داشتم ایشون به من شکایت کرده و حساب های بانکی‌مو مسدود کردن شاکی تو استان فارس شهر جهرم هست از اونجا شکایت کرده خودم هم تو تبریز اقامت دارم حالا قرار شده من پول بدم تا بره رضایت بده سوالم اینه اگه از اونجا رضایت بده حساب‌های من خودش باز میشن یا باید از جایی نامه بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید مبلغ را به صندوق دادگستری واریز و فیش واریزی را با تنظیم لایحه به شعبه دادگاهی که حسابها را مسدود نموده ارسال تا رفع مسدودی صورت پذیرد