13 آذر 1401

مدت زمان درج سابقه موثر کیفری در سو پیشینه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام اتباع افغانستانی هستیم حدود ۱۵ سال قبل توی دعوای خانوادگی یک نفر به قتل رسید ما و چند اعضای خانواده به زندان رفتیم بعدش تبرعه شدیم ولی بعد ۱۵ سال توی گواهی عدم پیشینه میزنه مشارکت در قتل ایا راهی هست که درست شود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی محکومان به حبس تعزیری بیش از سه سال، دو سال پس از اجرای حکم سابقه موثر کیفری نخواهند داشت. به همین دلیل چون شما تبرئه شده اید و محکوم نشده آید ،که سابقه موثر کیفری ندارید اگرکه محکوم شده بودید ، مراتب در پیشینه‌ی کیفری شما درج میشد ولیکن پس از گذشت مدت زمان فوق در گواهی عدم سوءپیشینه‌ای که برای شماصادر می‌شود درج نمیشود .