13 آذر 1401

موضوع توهین وفحاشی از طریق پیامک وپرونده کیفری

دسته بندی : کیفری | توهین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، بنده چند ماه پیش با مادر شوهر م دعوا کردیم و ایشان بنده را مورد ضرب و شتم قرار داد من هم شکایت کردم،و این بین پیامکهایی هم رد و بدل شد، الان ایشان بابت پیامک هایی که من به ایشون دادم شکایت کرده از من، ولی از دادگاه شهر خودش، بنده در تهران زندگی میکنم، از شورا چند بار ابلاغ برام اومد من هم لایحه زدم که شهر بنده اصفهان نیست وایشون باید بیاد تهران شکایت کنه، الان پرونده رفته دادگاه و ابلاغ جدید اومده که پنج روز فرصت دارم برم دادگاه در غیر این صورت جلب دارد، ایا من میتونم لایحه بزنم که شهرزندگی بنده اصفهان نیست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام در شکایات کیفری دادسرا ودادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است در نتیجه چون جرم از طریق ارسال پیامک انجام شده شما باید جهت دفاع به دادسرای اصفهان مراجعه کنید