13 آذر 1401

خرید سوالات کنکور توسط داوطلب

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من پارسال به علت این که تحت فشار بودم به شخصی که ادعای فروش سوالات کنکور رو داشت مدارکم رو قرار دادم ولی روز کنکور اینترنت ها قطع شد و من گوشی سرجلسه بردم ولی مراقب ها متوجه نشدن من نتونستم تقلبی بکنم و رتبه کنکورم خیلی بد شد امسال دوباره میخوام کنکور بدم ولی میترسم برام مشکلی ایجاد کنند من حتی یک ریال هم مبلغ واریز نکردم و ایشون رو بلاک و از اون گروه لفت دادم و تلگرام رو از اون شماره ای که با ایشون در ارتباط بودم حذف کردم ایشون مزاحمتی ایجاد نکردن ولی چند هفته هست ذهنم درگیر شده که آیا میتونن کاری بکنن مدارک همش مال ثبت نام پارسال هست و عملا فقط اطلاعات کارت ملی و شناسنامه رو ایشون دارن این ذهنم رو درگیر کرده و نمیزاره درس بخونم ایشون اون موقع یه فیلم از من گرفتن که توش باید میگفتم من از فلان شخص کنکور خریدم ایشون عملا عکس کارت ملی عکس شناسنامه و عکس پرینت کارت شرکت در آزمون سال پیش رو دارن میخواستم بدونم اگه من رو از سر لج به مراجع ذی صلاح گزارش بدن میتونن مشکلی آیا ایجاد کنند مثلا آیا بفهمن من سال پیش گوشی سر جلسه بردم و این که قصد خرید سوال داشتم لطفا بادلیل بگین ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز شخصی که سوال ها ی کنکور را به شما فروخته خودش هم مجرم است و به همراه داشتن تلفن همراه در جلسه امتحان چنانچه کسی ندیده باشد نیاز به اثبات دارد حال با توجه به اینکه ایشان ممکن است خودش هم در خصوص این‌موضوع دچار مشکل شود لذا احتمال معرفی شما بابت خرید سوالات ضعیف است موفق باشید