13 آذر 1401

عدم حضور شکات در جلسه دادرسی و امکان درخواست از مرجع قضایی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . پرونده کیفری تصرف عدوانی ملک کشاورزی مشاع در جریان علیه بنده و دو مرتبه رفتم دادگاه دفاع کردم اینک چگونه درخواست حضور افراد خواهان در جلسه دادرسی را بخواهم . ممنون حاج علی

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در دعاوی کیفری و حقوقی بار اثبات ادعا بر دوش شاکی و خواهان پرونده هست عدم حضور شاکی و ارائه ادله و مستندات در نهایت منجر ب صدور قرار منع تعقیب و برائت متهم و مختومه شدن پرونده خواهد شد میتوانید درخواست یا لایحه ای ب مرجع قضایی تقدیم دارید و مورد فوق الذکر را مطالبه نمایید لیکن لزومی هم ندارد و عدم حضور ایشان در نهایت ب ضرر خودشان تمام خواهر شد منتظر ابلاغ ها و تصمیم نهایی مرجع قضایی باشید موید باشید