13 آذر 1401

درخواست اجرت المثل ایام تصرف بابت سه دانگ

دسته بندی : حقوقی | مطالبه اجرت المثل اموال
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید خونه من سه دانگش بنام خانومم هستش الان داریم جدا میشیم میخواد از بابت سه دنگش درخواست اجاره کنه آیا میتونه

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر منظور شما اجرت المثل ایام تصرف هست بنحویکه در منزل مشاعی بطور مشترک سکونت داشته اید مطالبه اجرت المثل مصداقی ندارد چرا که زندگی شما در منزل و تصرف با اجازه و رضایت زوجه بوده و اگر اظهارنامه یا درخواستی در خصوص رفع تصرف نداشته اند نمی‌توانند حالا چنین ادعایی مطرح نمایند بحث رضایت و اذن در تصرف در مطالبه اجرت المثل مهم و موثر هست. موضوع نیاز ب بررسی بیشتری دارد. موید باشید