14 آذر 1401

سرمایه گذاری در شرکت های خارجی و.....

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

روزتون خوش
در سایتی واقع در اسکاتلند مبلغ ۲۰۰۰۰ دلار سرمایه گذاری کردم و سایت از من درخواست مبلغ بیشتری برای افزایش سقف برداشت کرد.
این شرکت دارای کمپانی نامبر است و در اداره ثبت شرکت اسکاتلند ثبت شده است.
طبق قوانین اسکاتلند، آیا شرکتی با داشتن کمپانی نامبر، امکان کلاهبرداری هم دارد یا خیر؟ منظور بنده میزان سفت و سختی قوانین اسکاتلند در این مورد است و اگر کلاهبرداری ممکن است، چگونه میتوانم پول خود را از طریق شکایت، پس بگیرم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی سوال خویش را بنحو اختصاصی برای وکلای بین المللی سایت ارسال نمایید تا راهنمایی شوید