14 آذر 1401

رفع مسدودی حساب و.....

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ۲ تا از حساب بانکی های بنده مسدود شده با پیگیری های چندین ماهه اینجانب و وکیل اطلاع پیدا کردیم که اداره حقوقی بانک مبارزه با پولشویی حساب را مسدودکرده منتها استعلام بانک میگن که به دستور دادستانی کل در امور فضای مجازی مسدود شده که شماره مسدودی هاهم با SJU شروع میشود الان چند ماهه که وکیل در حالپیگیری است اما نتیجه ای نداشته و باز هم مشخص نیست چه کسی مسدود کرده چون نه ابلاغی امده نه پرونده تشکیل شده حساب برای فروش وی پی ان بوده که روی حساب درگاه پرداخت بانکی بوده و به مالیات هم متصل بوده حساب از وکلای عزیز اگر میتوانند در این زمینه و رفع مسدودی اقدام نمایند ممنون میشوم اطلاع دهید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی مدارک خویش را از طریق سایت تحقیقات الکترونیک به ادرس eers. ir بارگذاری نمایید تا با شما تماس گرفته و اقدامات لازم را انجام دهید