14 آذر 1401

جلوگیری از رجوع به هبه از طرفرزوج

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام در پروسه دادگاه متوجه شدم هرچیزی مرد به زن میدهد بعدا تحت عنوان هبه میتواند برگرداندبفرمایید خانمها چطور میتوانند از این مساله جلوگیری کنند .به عنوان مثال میتوان جایی ذکر کرد این مال در قبال قسمتی یا کل مهریه است ؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید نسبت به ان طبق ماده ۸۰۳ قانون مدنی با انتقال به غیر جلوگیری نمایید