14 آذر 1401

حکم ردیابی متجاوز جنسی

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بچه افغانستام یکی به فامیل میون ک شوهر داره تجاوز کرده فرار کرده الانم شکایت کردیم حکم سیار داده اونم فمیده فرار کرده دولت نبالش نمیره باید خودمون پیداش کنیم زنگ گشت بزنیم لطفا راهنمایی کنید چه حکم بگیریم ک دولت بره دنبالش شمارش ردیابی کنه پیداش کنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتواتید از قاضی پرونده تقاضای نقطه زنی نمایید تا از طریق تلفن همراه متهم مکان یابی شود