14 آذر 1401

امکان پرینت پیامک ها در رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر، پیامک های ارسالی تا چه مدت زمانی قابل پرینت گرفتن است؟ و آیا به متن پیامکهای ارسالی میشود دسترسی داشت؟ آیا در دادگاه میتوان به آنها استناد کرد که همسرم با خانمی دیگر رابطه داشته اند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر عزیز اصولاً گرفتن پرینت پیامک های ارسالی ممکن نبوده ولی در صورت صدور دستور مقام قضایی امکان گرفتن پرینت تماس ها تا 6 ماه گذشته ممکن است و به عنوان ادله موجب علم قاضی شده و مورد استناد قرار می گیرد