14 آذر 1401

اسقاط حق شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام دیروز بنده با یک موتوری تصادف داشتم که پای ایشون یکم کوفته شد و اثری از شکستگی و موارد دیگر نداشت و فرد موتور سوار گواهینامه نداشت موتور او هم بیمه نبود گفتم ببرمت بیمارستان گفت نه گفتم زنک بزنم افسر گفت نه گفت به من دو میلیون بده هیچ کاری باهات ندارم منم برای اینکه مشکلی پیش نیاد دو تومن زدم به کارتش و یه کاغذ هم دادم بهش گفتم بنویش که بنده شکایتی ندارم آیا این فرد میتونه از من شکایت بکنه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی با توجه به ابنکه تصادفات رانندگی از جرایم قابل گذشت بوده و جنبه عمومی نداشته لذا ایشان با امضای برگه مورد نظر حق شکایت کیفری خود را اسقاط نموده اند و امکان شکایت وجود ندارد .