15 آذر 1401

شکسته شدن بینی و دیه آن

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
دیه بینی شکسته چنده؟در دعواشکسته شده باشه توسط فرد۱۳ساله زیر سن قانونی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر کاربر گرامی شکستن استخوان بینی در صورتی که بدون عیب اصلاح شود یک دهم دیه کامل (۶۰ میلیون تومان) از بین بردن هر یک از پره‌های بینی یک سوم دیه کامل (۲۰۰ میلیون تومان) از بین بردن پرده میان دو سوراخ بینی یک سوم دیه کامل (۲۰۰ میلیون تومان) فلج کردن بینی دو سوم دیه کامل (۴۰۰ میلیون تومان) از بین بردن بینی فلج یک سوم دیه کامل (۲۰۰ میلیون تومان) سوراخ کردن هر دو طرف بینی و پرده فاصل میان آن یک سوم دیه کامل (۲۰۰ میلیون تومان) سوراخ کردن یک طرف بینی در صورتی که بهبود نیابد یک نهم دیه کامل (۶۶ میلیون تومان) سوراخ کردن یک طرف بینی در صورتی که بهبود یابد یک بیستم دیه کامل (۳۰ میلیون تومان) سوراخ کردن یک‌ طرف بینی با پرده وسط آن در صورتی که بهبود نیابد دو نهم دیه کامل (۱۳۲ میلیون تومان) سوراخ کردن یک‌ طرف بینی با پرده وسط آن در صورتی که بهبود یابد یک پانزدهم دیه کامل (۴۰ میلیون تومان) پاره کردن بینی در صورتی که سبب از بین رفتن بینی یا نوک آن نشود یک سوم دیه کامل (۲۰۰ میلیون تومان) پاره کردن بینی در صورتی که سبب از بین رفتن بینی یا نوک آن نشود، اگر بهبود یابد یک دهم دیه کامل (۶۰ میلیون تومان) از بین بردن نوک بینی که محل چکیدن خون است یک دوم دیه کامل معادل ۳۰۰میلیون تومان است همچنین دیه مربوط به خسارت است و باید جبران شود که در این موارد والدین موظف ب پرداخت مبلغ دیه میباشند